Twingo - 3
Tina je raje na vozniškem kot na sovozniškem sedežu.

"To je po navadi prijetna izkušnja," pravi Tina in dodaja, da jo prepoznavnost ne moti, jo pa včasih motijo kakšni ljudje. "Marsikaj doživi človek, je pa najbolje, da vse takoj pozabi," je prepričana Tina. Njeni vzorniki v mladosti so bili mati, tetka, stara mama, učiteljica, Mali leteči medvedki, Superman, Pika Nogavička ... Ko je videla skupino Queen v spotu I want to break free, se je pa začelo ...

Dan 202 - oder - 5
S Tabujevci se počasi odpravljajo v studio, sicer pa lahko od njih po njenih besedah pričakujemo vse tisto, česar smo že vajeni od njih. (Foto: Miro Majcen)

S Tabujevci so sicer trenutno zelo aktivni s predstavo Odprto, počasi pa se bodo namenili v studio. Mogoče bodo posneli tudi še kakšen videospot. Kadar ne stoji na odru oziroma je ne čaka delo v studiu, se Tina najraje potika po naravi, se razgibava in druži. Pogosto se na svež zrak zapelje kar sama, saj rada vozi. Vozniški izpit ima že 11 let, naredila pa ga je v prvo. "Ko je treba, se zberem in naredim, kar je treba," nam je v smehu dejala Tina, ki je po opravljenem izpitu takoj sedla za volan (svojega avtomobila), z njim pa se je vozila tudi v šolo. V tem času je doživela tudi nekaj nesreč, na srečo brez resnejših posledic. "Imela sem nekaj zelo trapastih nesreč – po navadi ne po moji krivdi," nam je zaupala Tina in dodala, da je dobra in tolerantna voznica, če se ji le ne mudi. Najbolj jo iz tira spravijo počasni ali prestrašeni šoferji, ali pa, ko se komu za njo zelo mudi, vozijo pa v koloni. Je pa tudi zelo spretna, saj zna zamenjati avtomobilsko pnevmatiko, žarnico v avtu, preveriti olje in doliti tekočino. Opraviti je imela tudi z možmi v modrem, in sicer zaradi prehitre vožnje. Zaradi nepravilnega parkiranja v bližini Križank pa si je nabrala zajeten kupček kazni.

Tina se trenutno okoli vozi v novem Twingu rumene barve. V vožnji z njim pa se lahko preskusite tudi ve. Če si želite dokazati, kako spretne voznice ste, se prijavite na natečaj Twingospodične in z malo sreče osvojite privlačne nagrade!