Twingo - 2
Pevka uživa v vožnji.

''Spomnim se, da sem imela 16 let, ko sem se doma v garaži usedla za volan avtomobila in speljala. Ob tem sem avto udarila ob fasado in seveda povzročila nekaj škode. Lahko si mislite, da starša nista bila ravno vesela nad mojim pripetljajem,'' se prvega srečanja z vožnjo spominja Nina Pušlar, ki je izpit za avto naredila v prvo, saj je imela že nekaj izkušenj.

Nina Pušlar - 3
Nina Pušlar (Foto: Nina Medved - Mjedved)

Ker Nina zaradi koncertov, ki jih ima po celi Sloveniji in ostalih obveznosti, veliko časa preživi za volanom, to večkrat izkoristi v svoj prid. Med poslušanjem glasbe med vožnjo večkrat opravi tudi pevske vaje in se opeva pred kakšnim nastopom, saj jo takrat noben ne moti.

''Največkrat se vozim kar sama. Ko grem na koncerte, takrat me razvajajo fantje, ki me vozijo naokrog. Moram priznati, da mi takrat paše, če me kdo drug pelje. Drugače pa uživam v vožnji,'' je povedala Nina, ki nima zadržkov niti, če se mora odpraviti na daljšo pot. ''Ko sem bila stara 19 let, sem sama peljala v Milano, kjer smo delali mastering plošče. Celo pot sem se peljala sama in prav super sem se imela,'' je zaključila 25-letna Nina, ki je pred dnevi postala tudi ambasadorka novega Twinga, v okviru katerega se je že začel nagradni natečaj Twingospodične, s katerim vabimo voznice in njene prijateljice, da se v virtualnem in resničnem svetu pomerijo za zmago.

Če si želite dokazati, kako spretne voznice ste, se prijavite na natečaj. Na našem spletnem naslovu se je zbiranje prijav kandidatk že začelo!