Ana Klašnja
Ana je zaradi delovnih obveznosti morala prestaviti praznovanje rojstnega dne, ki ga je imela 2. septembra. (Foto: Miro Majcen)

Simpatična temnolasa balerina Ana Klašnja je 2. septembra praznovala 34. rojstni dan, ki pa ga ni proslavila, kot se za slavljenko spodobi. ''Dva dni pred mojim rojstnim dnevom smo ravno snemali prve oddaje avdicij talentov. Poleg tega se še v operi pripravljam na otvoritveni koncert in sem bila preveč utrujena za kar koli. To je bil moj najbolj porazen rojstni dan. Zaenkrat še ni bilo časa za praznovanje, ampak bom tudi to nadoknadila in povabila prijatelje, da se malo družimo. Vse ob svojem času. To je bilo prvič, da sem za toliko časa prestavila praznovanje rojstnega dne. Na žalost je delo na prvem mestu,’’ je za 24ur.com povedala Anja, ki je že nekaj mesecev srečno zaljubljena v plesalca in koreografa Miha Krušiča, s katerim sta si poleti privoščila tudi potepanje po Aziji. Ali parček razmišlja že o naraščaju?

Twingo - 5
Ana Klašnja

''Oba sva ena tistih srečnežev, ki delava to, kar imava najraje v življenju in uživava v svoji službi. Ti projekti nama vzamejo ves čas, ki ga imava. Še dobro, da sva oba v takšni službi, da to razumeva in se podpirava. Trenutno sva spet v takšnem obdobju, da nisva imela niti enega prostega dneva. Tako, da o naraščaju nič še ne razmišljava. Dobiva le novo kuhinjo,'' je z nasmehom na obrazu razkrila svoje načrte za prihodnost. Poleg tega pa se žirantka nove sezone šova Slovenija ima talent pripravlja tudi na moderno predstavo Tristan in Izolda. To pa še ni vse. Letos bo na sporedu tudi že 100. ponovitev predstave Hrestač, ki pa Ani še posebej veliko pomeni. ’’V tej predstavi sem prvič zaigrala glavno vlogo, ko sem pred desetimi leti prišla v Opero. Običajno so uprizoritve dve ali tri sezone, ta pa se je obdržala kar 10 let.''

Pred dnevi je postala tudi ambasadorka novega Twinga, nad katerim je zelo navdušena. ''Twingo ima zelo ženski dizajn in je popoln mestni avto za dekleta, stara med 18 in 35 let. Vid Valič se je poskušal peljati z njim, a je rekel, da je zanj premajhen. In da je kot obesek za ključe. Mislim, da se tudi moj dragi ne bi spravil vanj,'' se je pošalila 34-letna žirantka, ki ima izpit za avto že od 18. leta.

''Svoj prvi avto sem kupila tri leta kasneje, do takrat pa sem vozila očetovega. Na živce mi je šlo, ker sem mogla vedno prositi in čakati, kdaj bo avto na voljo, da bom lahko šla kakšen krog. Moram priznati, da zelo uživam v vožnji,'' se spominja začetkov vožnje, ki ji predstavlja neko svobodo. Med drugim zna zamenjati gumo, a je hitro dodala, da bi imela verjetno težavo, ker ni dovolj močna za to opravilo.

Vožnjo pa rada izkoristi tudi za petje v avtu. ''To je eno najlepših mest, kjer rada pojem. Glasbo si dam naglas. Meni se zdi to nekaj odličnega. Pustimo tuš,'' je za konec dejala Ana, ki se ji lahko pridružite v vožnji z novim Twingom, v okviru katerega se je že začel nagradni natečaj Twingospodične. Z njim vabimo voznice in njene prijateljice, da se v virtualnem in resničnem svetu pomerijo za zmago.

Če si želite dokazati, kako spretne voznice ste, se prijavite na natečaj. Na našem spletnem naslovu se je zbiranje prijav kandidatk že začelo!