Uporabljaš zastarel internetni brskalnik


Izberi svoj priljubljeni brskalnik in si naloži novejšo verzijo.


Internet Explorer


Mozilla Firefox


Google Chrome


Safari

Kako bodo gospodične postajale Twingospodične?

1. Prijava

Gospodične, postanite Twingospodične!

Do 19.9. ob 23:59 imaš čas, da se z ekipo treh gospodičen (ti in še dve tvoji prijateljici) prijaviš na natečaj Twingospodične.

Kako? Lahko!

Izberi, kakšne barve Twingospodičen bi rade bile in s katero od že izbranih Twingospodičen bi se rade vozile ter napiši, zakaj bi morale prav ve postati Twingospodične. Prijavni obrazec izpolni s svojimi in z osebnimi podatki obeh prijateljic ter nam za konec napopaj še kakšno vašo skupinsko ali posamično fotko!

Pa potem?
Od trenutka, ko si oddala prijavo, pa vse do 25. 9. stiskaj pesti, išči štiriperesne deteljice, vstajaj z desno nogo, se izogibaj črnim mačkam oziroma počni vse, za kar misliš, da ti bo prineslo srečo v obliki povabila na izbor za Twingospodične, ki bodo potekali v dneh od 22. 9. do 25. 9.

2. Izbor Twingospodičen

V času od 22.9. do 25.9. bomo skupaj z Ano Klašnja, Majo Martino Merljak, Nino Pušlar in Tino Marinšek izmed vseh prijavljenih izbrali gospodične, ki bodo sestavljale ekipe: Modri Twingo, Rdeči Twingo, Beli Twingo in Rumeni Twingo.

3. Predstavitev ekip

26.9. bo znano, za katera dekleta so se odločile Ana, Maja, Tina in Nina. Nove Twingospodične bodo predstavljene na naši spletni strani in na Facebook profilih vsake posamezne ekipe, za katere boste med drugim lahko glasovali tudi s Facebook všečki, komentarji in deljenji.

4. Twinganje

Boj za zmago na natečaju ne bo lahek in bo od naših deklet zahteval kar nekaj druženja, treniranja ter twinganja. V ta namen bodo imele Twingospodične svoje štiri Twinge neomejeno na voljo vse do konca natečaja. Kaj bodo počele, koliko trenirale in koliko se bodo zabavale, bomo seveda podobno spremljali in vas o vsem obveščali.

5. Twingo Izziv v Mariboru

3.10. ob 16:00 bomo v Mariboru pred lokalom Niagara na Lentu prvič preverili, kako pridno so dekleta trenirala, ali že dodobra obvladujejo Twinga in ali znajo izkoristiti kar največ njegovih funkcionalnosti.

Njihove veščine bomo na dveh izzivih merili s štoparico in strogo ocenjevali s pomočjo tehničnih sodnikov ter na koncu vsaki skupini dodelili ustrezno število točk, ki bodo vplivale na končni rezultat.

Za vsakega od dveh izzivov bodo ekipe dobile naslednje število točk:

 1. Mesto: 10
 2. Mesto: 8
 3. Mesto: 6
 4. Mesto: 4

Na javno preverjanje Twingoveščin Twingospodičen v Mariboru ste prijazno vabljeni vsi!

6. Twingo Izziv v Ljubljani

Priložnost za izboljšanje rezultata ali ohranitev vodstva bodo tekmovalke dobile že teden dni kasneje, 10.10. ob 16:00 na Twingopoligonu (parkirišče pred Tržnico BTC).

Tudi tu bomo na dveh izzivih preverjali, kako dobro se znajdejo v Twingu, kako hitro in spretno ga poženejo po dirkališču in kako pametno znajo izkoristiti vse njegove prednosti. Uspeh Twingospodičen bo tudi tokrat strogo ocenjevala strokovna žirija.

Za vsakega od dveh izzivov bodo ekipe dobile naslednje število točk:

 1. Mesto: 10
 2. Mesto: 8
 3. Mesto: 6
 4. Mesto: 4

Na javno preverjanje Twingoveščin Twingospodičen v Ljubljani ste prijazno vabljeni vsi!

7. Twinbencin

Twingospodične bodo v boju za zmago potrebovale kar največ Twinbencina, ki jim ga boste po kapljicah dolivali prav vi s svojo aktivnostjo na družbenih omrežjih. Vsaka od ekip: Modri Twingo, Rdeči Twingo, Beli Twingo in Rumeni Twingo bo imela tudi svoj Facebook profil, na katerem bo zbirala vaše všečke, komentarje in deljenja. Pomagali jim boste lahko tudi na Instagramu in Twitterju. Na slednjih dveh bomo točkovali vsako omembo imena z znakom #.

Kako bo z vašo interakcijo na Facebooku, Twitterju in Instagramu kapljal Twinbencin:

 • Facebook
  • Všeček na stran (page like): 1 kaplja
  • Všeček pod FB objavo (post like): 2 kaplji
  • Komentar pod objavo: 2 kaplji
  • Deljenje FB objave (share):5 kapelj
 • Twitter
  • Vsaka objava (tvit, retvit, odgovor), ki vsebuje #imeskupine: 3 kaplje
 • Instagram
  • Vsak fotografija, ki vsebuje #imeskupine: 3 kaplje
  • Vsak všeček pod zgoraj opisano sliko: 2 kaplji

Na koncu vsakega od 4 obdobij, bomo ekipe razvrstili po količini prisluženega Twinbencina in jim dodelili določeno število točk:

 1. Mesto: 10
 2. Mesto: 8
 3. Mesto: 6
 4. Mesto: 4

8. Skupno Točkovanje

Na končni vrstni red in odločitev, katere štiri Twingospodične bodo odpotovale v Pariz, bo vplivala kombinacija točk, ki jih bodo ekipe dobile na izzivih v Ljubljani in Mariboru ter točk, ki jih bodo dobile na podlagi Twinbencina.

9. Elle style awards

Twingospodične se bodo 13. 10. v svojem stilu in s pravo mero kreativnosti pripeljale na Elle Style Awards v Ljubljano, kjer bomo razglasili zmagovalno ekipo in najboljšim Twingospodičnam podelili glavno nagrado.

10. Twingospodične v Parizu

Twingospodične so svetovljanke in sodijo v vsako svetovno metropolo, še prav posebej pa v Pariz! Zato bomo zmagovalno ekipo za nagrado poslali prav v mesto stila, mode, ljubezni in dobre hrane. In ne le to! Nagrada vključuje tudi nepozabno shopping izkušnjo v galeriji Lafayette.